O značce SkinClinic

SkinClinic byla založena ve Španělsku v roce 2009 renomovaným farmaceutem Cayetanem L. Gutiérrezem Solanem a od té doby se stala průkopníkem v oblasti dermokosmetiky. veškeré jejich produkty kombinují špičkovou technologii, přísné výrobní kontroly a pokročilý výzkum. Počátky SkinClinic sahají do roku 1989, kdy Cayetano začal svou farmaceutickou praxi v San Vicente v Alicante. Díky úzké spolupráci s lékaři a pacienty se mu podařilo vytvořit produkty, které poskytují konkrétní řešení pro různé typy pleti a kožní problémy.

Cayetano L. Gutiérrez Solano - zakladatel SkinClinic

Cayetano L. Gutiérrez Solano – zakladatel SkinClinic

Filozofie SkinClinic

Ve SkinClinic věří, že klíčem k účinné péči o pleť je spojení vědy a přírody. jejich produkty jsou výsledkem intenzivního výzkumu a využití nejnovějších technologií v kombinaci s přírodními ingrediencemi. Neustále sledují nejnovější trendy a inovace v kosmetickém průmyslu, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší.

Portfolio produktů

SkinClinic nabízí širokou škálu dermokosmetických produktů, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly všem typům pleti a řešily různé kožní problémy:

  • Čisticí prostředky: Naše čisticí produkty jsou formulovány tak, aby efektivně odstraňovaly nečistoty a make-up, aniž by narušily přirozenou rovnováhu pokožky. Například populární „Cleanser Gel“ je oblíbený pro svou schopnost důkladně čistit pleť a zanechávat ji svěží a hydratovanou.
  • Hydratace a výživa: Naše hydratační krémy a séra jsou navrženy tak, aby poskytovaly intenzivní hydrataci a výživu. Produkty jako „Hyaluronic Acid Serum“ nebo „HydraPlus Cream“ jsou speciálně vyvinuty pro suchou a dehydratovanou pleť, aby jí dodaly potřebnou vlhkost a pružnost.
  • Anti-aging: Široká škála produktů zaměřených na redukci vrásek a zlepšení elasticity pleti. Například náš „Retinol Cream“ a „Peptide Complex Serum“ jsou vysoce účinné při boji proti známkám stárnutí.
  • Ochrana před sluncem: Naše produkty s vysokým ochranným faktorem poskytují účinnou ochranu před škodlivými účinky UV záření. Například „Sun Protection SPF 50+“ je oblíbený pro svou lehkou texturu a vysokou úroveň ochrany.

Historie a inovace

Cayetano L. Gutiérrez Solano začal svou cestu ve farmacii v roce 1989. V roce 1990 začal spolupracovat s lékaři v oblasti estetiky a dermatologie, což vedlo k založení laboratoře Carmado S.L. v roce 2009. Tento laboratorní komplex v Alicante využívá nejmodernější technologie a přísné hygienické standardy k výrobě vysoce kvalitních dermokosmetických produktů. Laboratoře SkinClinic jsou certifikovány podle nejpřísnějších norem a neustále investují do výzkumu a vývoje, aby mohli poskytovat inovativní a efektivní produkty.

Proč právě SkinClinic?

  • Vědecký přístup: Produkty SkinClinic jsou výsledkem důkladného výzkumu a testování. Spolupracují s předními odborníky v oblasti dermatologie a estetiky, aby zajistili, že jejich produkty budou nejen efektivní, ale také bezpečné.
  • Kvalita: Používají pouze nejlepší a nejbezpečnější ingredience. Výrobky SkinClinic procházejí přísnými testy kvality, aby splňovaly nejvyšší standardy.
  • Udržitelnost: Výrobní provesy a produkty jsou navrženy tak, aby byly šetrné k životnímu prostředí. Dbají na ekologickou udržitelnost a minimalizaci dopadu jejich výroby na planetu.

Zákaznický servis

Značka SkinClinic pečuje o zákaznickou spokojenost. Její myšlenku přejímáme i my a proto ihned vyřídíme jakékoliv názory nebo vyjádření nespokojenosti s touto značkou.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page